Mila Kunis Ashton Kutcher verloofd
Het lijkt erop Mila Kunis en Ashton Kutcher toch gaan trouwen. Het stel zou namelijk sinds kort verloofd zijn.

Mila Kunis werd donderdag gespot met een diamanten ring om haar vinger. Daarnaast hebben bronnen ook tegen E! News bevestigd dat de actrice en Ashton Kutcher zijn verloofd en dat er nu echt een huwelijk op de planning staat. Daarnaast gaan er ook al een paar weken geruchten dat Mila zwanger is.

Overigens is dit niet de eerste keer dat er gefluisterd wordt dat Mila Kunis en Ashton Kutcher gaan trouwen. In juni 2013 ging het verhaal al rond en in oktober 2012 en in november 2013 werd er gezegd dat Mila zwanger was. Toen bleken alle geruchten ook niet te kloppen, waardoor het nu dan ook maar de vraag is of het stel elkaar echt hun jawoord gaat geven.

Foto’s via PRPhotos