Gekleed als Beyonce over straat  01
Beyonce staat vaak op het podium in een sexy outfit. Dat wil ik ook dacht Ruthie Friedlander. Maar omdat ze geen zangers is en geen arena’s vol krijgt met mensen, besloot ze om gekleed als Beyonce over straat te gaan.

Nadat Ruthie Friedlander het optreden van Beyonce bij de Grammys 2014 had gezien, kreeg ze de outfit van de zangers niet meer uit haar hoofd. Ze wilde niets liever dan rondlopen in dezelfde creatie. Daarom trok ze een replica van het kanten pakje aan en ging zo naar haar werk.

Veel voorbijgangers die ze in de straten van New York tegenkwamen deden alsof ze helemaal niet zagen. Toch kreeg ze in haar sexy outfit wel wat reacties en duimen van mannen. Toen Ruthie eenmaal op kantoor arriveerde, herkenden haar collega’s haar eerst niet. Normaal draagt ze dan ook iets meer verhullende kleding en is ze wat rustiger met make-up.

Foto’s via Imgur