Harry Styles Kendall Jenner uit elkaar
Na Niall Horan is nu ook Harry Styles weer vrijgezel. De One Direction zanger en Kendall Jenner zijn uit elkaar.

Harry Styles en Kendall Jenner zijn na ongeveer 3 maanden uit elkaar. Het stel begon vorig jaar november te daten, maar hebben door hun drukke carrières een punt gezet achter hun relatie. “Kendall richt zich op haar modellenwerk en Harry is bezig met de voorbereidingen voor een 4de album en een tournee. Met alles waar ze mee bezig zijn, is het gewoon onmogelijk om iets serieus op te bouwen,” laat een bron weten aan The Sun.

Er wordt gefluisterd dat Harry Styles en Kendall Jenner al een tijdje geleden een punt achter hun prille liefde zetten. Zo zou Harry heel erg zijn best hebben gedaan om Kendall niet tegen te komen tijdens de afgelopen Londen Fashion Week. Toch is het stel niet met ruzie uit elkaar gegaan. Ze zouden dan ook voor de toekomst niets uitsluiten.

Foto’s via PRPhotos