HM grootste winkel Europa Rotterdam
Na het nieuws dat Primark een winkel gaat openen in Rotterdam heeft nu ook H&M zijn oog laten vallen op de stad. H&M gaat namelijk de grootste winkel van Europa openen in Rotterdam.

Aankomend najaar opent H&M de deuren van een nieuwe flagship store in Rotterdam. De winkel in de Koopgoot wordt uitgebreid tot 4.500 vierkante meter, wat het tot de grootste H&M van Europa maakt. De vestiging gaat als eerste in Nederland alle collecties verkopen. Dit houdt in dat alle mode, accessoires en home collecties voor zowel dames, jongeren, heren en kinderen verkrijgbaar zijn. Zo krijgt de winkel onder andere een grote schoenen- en sportafdeling en is er een aparte afdeling voor de Home collectie.

Naast de grootste H&M van Europa krijgt de Koopgoot in Rotterdam ook nog een nieuwe Weekday winkel van 550 vierkante meter en een Monki winkel van 290 vierkante meter. De officiële opening van de winkels staat gepland voor oktober.