Harry Styles wc BRIT Awards
Harry Styles heeft met de BRIT Awards 2014 de uitreiking van een award die hij met One Direction won gemist. De zanger zat namelijk op de wc.

Tijdens de BRIT Awards 2014 had Harry Styles zo’n hoge nood dat hij besloot om even naar het toilet te gaan. Dat had de zanger alleen beter niet kunnen doen, want toen hij op de wc zat won One Direction de Global Success award. Toen de groep de prijs in ontvangst ging nemen was Harry nergens te vinden. Gelukkig kwam hij al snel uit het iets het podium op gerend en zei hij in de microfoon dat hij even naar het toilet was.

Volgens verschillende bronnen zat Harry Styles helemaal niet op de wc, maar was hij even een sigaretje aan het roken. Waar hij ook was, de timing van de zanger was niet al te best. Gelukkig kon het publiek er wel om lachen.

Foto via PRPhotos