Niall Horan Barbara Palvin uit elkaar
Niall Horan en Barbara Palvin zijn uit elkaar. De One Direction zanger en het model vieren Valentijnsdag dan ook niet meer samen.

Niall Horan en Barbara Palvin hadden sinds eind vorig jaar een relatie, maar de liefde tussen het koppel is bekoeld door de afstand en hun drukke werkschema’s. “Er was geen grote ruzie. De vlam is gewoon gedoofd omdat Niall en Barbara in verschillende delen van de wereld werken,” laat een bron weten aan The Sun.

Niall is momenteel in Engeland om te herstellen van zijn knieoperatie en Barbara, die onder meer model is voor Victoria’s Secret, reist de hele wereld over voor haar werk. “Ze hebben het allebei heel druk en Niall concentreert zich op zijn revalidatie om op tijd fit te zijn voor de enorme Where We Are tour van One Direction. Ze hebben nog contact en ze zijn nog steeds vrienden,” aldus de insider.

Foto’s via PRPhotos