Wassen beeld Justin Bieber gesmolten
Help! Het wassen beeld van Justin Bieber is gesmolten. Het probleem? De fans van de zanger die het ontelbare keren hebben geknuffeld, gezoend en betast.

Madame Tussauds in New York heeft laten weten dat zij het wassen beeld van Justin Bieber hebben weggehaald. De zanger was gaan smelten omdat hij zo vaak aangeraakt, gekust en geknuffeld was. Het beeld was de afgelopen jaren toegankelijk voor iedereen, omdat het niet was afgezet met touwen of hekken.

Ondanks dat het voor veel fans een teleurstelling is dat Justin Bieber verdwenen is, heeft Madame Tussauds wel laten weten dat er zo snel mogelijk een nieuw wassen beeld van Justin komt. Dat komt op zich ook goed uit. Want het beeld leek niet meer zo goed op de 19-jarige zanger. Hij werd namelijk vereeuwigd toen hij een stuk jonger was.

Foto via PRPhotos