Ideeen Valentijnsdate
Het is weer bijna Valantijnsdag! Op die speciale dag gaan jij en je vriend natuurlijk iets leuks doen. Heb je allen nog geen idee wat, dan vind je hieronder 10 ideeën voor een Valentijnsdate.

Geocaching

Ging je vriend vroeger als kind weleens op schattenjacht? Dan vindt hij geocaching vast geweldig. Je gaat hierbij met behulp van een GPS of telefoon op zoek naar een schat die door iemand anders is verstopt.

Thuis dineren

Als je het te duur vindt om naar een restaurant te gaan, kun je ervoor kiezen om thuis te dineren. Maak bijvoorbeeld een lekker 3 gangen menu voor jullie. Daarnaast dek je de tafel, dim je het licht, steek je kaarsen aan en zet je muziek op.

Schaatsen

Samen schaatsen kan heel romantisch zijn. Zeker als jij het nog niet zo goed kan en hij het je moet leren. Nadat jullie een aantal rondjes hand in hand over het ijs hebben geschaatst, kunnen jullie lekker chocolademelk gaan drinken.

Elkaar masseren

Een massage is een perfecte en intieme manier om te ontspannen. Voor de juiste sfeer steek je kaarsen aan en gebruik je lekker ruikende massageolie. Nadat jij hem hebt gemasseerd ruilen jullie van plek en mag hij jou masseren.

Karaoke

Karaoken is misschien niet een Valentijnsdate waaraan je direct denkt. Je hebt er immers wat lef voor nodig , zeker als je niet klinkt als een nachtegaaltje. Toch neemt dat niet weg dat heel leuk kan zijn en je kunt ook altijd luisteren naar anderen.

Sterren kijken

Samen sterren kijken is iets wat je vaak ziet in romantische films en dat is niet voor niets. Pak de auto, openbaar vervoer of de fiets en rijd naar een plek waar dit kan. Neem daarnaast ook een kleed en iets lekkers om te eten en te drinken mee.

Bowlen

Als je al een tijdje niet bent wezen bowlen, dan is dit misschien wel iets voor Valentijnsdag. Het is niet alleen leuk om te doen, maar hij kan jou ook nog een beetje aanwijzingen geven hoe je de bal moet gooien. Zo kan hij jou wat leren en dat vindt hij leuk.

Game avond

Daag hem op 14 februari uit voor een echte game avond. Jullie kunnen computerspelletjes spelen, maar ook bordspellen of kaarten kunnen heel leuk zijn. En wat dacht je van een ouderwets potje Twister?

Paintball

Als jullie buiten gaan paintball zorgt dat zeker voor het nodige avontuur en adrenaline in je lichaam. Vind je paintball een beetje eng of zit het weer niet mee? Dan kun je ook kiezen voor lasergamen.

Wat hij leuk vindt

Hoewel wij meiden meestal onze zin willen, kun je als Valentijnsdate ook iets doen wat hij leuk vindt. Houdt hij van voetbal? Ga dan met hem naar een wedstrijd. Is dat te duur? Kijk dan samen naar de wedstrijd op tv, natuurlijk wel zonder heel de tijd te vragen of het al voorbij is, en zorg voor lekkere hapjes en drankjes.