Justin Bieber mugshot
Justin Bieber werd gister gearresteerd en is inmiddels weer vrijgelaten. Zijn aanhouding leverde wel een leuke mugshot van Justin Bieber op.

Justin Bieber werd donderdag in Miami gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed. Op het politiebureau werd en mugshot van hem gemaakt. Hoewel de meeste celebrities er allesbehalve charmant uitzien op deze foto’s gaat het Justin goed af. De zanger staat met een grijns van oor tot oor op de foto.

Justin Bieber krijgt drugs van moeder

Tijdens zijn arrestatie zou Justin Bieber zich hevig hebben verzet. Hij zou heel vaak fuck hebben geroepen en de agenten hebben uitgescholden. Volgens TMZ zou de zanger later hebben toegegeven dat hij wiet, alcohol en medicijnen had gebruikt. Welke medicijnen wist hij niet, alleen dat het kalmeringsmiddelen waren. Hij zou deze van zijn moeder hebben gehad en altijd alles innemen wat zij hem geeft.

Nadat Justin Bieber een aantal uren in de gevangenis had gezeten, mocht hij weer naar huis. Hij is op een borgtocht van ongeveer 1.800 euro vrijgelaten. Toen hij werd vrijgelaten werd hij omringd door zijn eigen bodyguards en gevangenisbewaarders.