Huis Justin Bieber drugs
Het huis van Justin Bieber zou vol drugs zitten. De politie zou vorige week verschillende drugs gevonden hebben in de woning van de zanger.

Naar aanleiding van het ei-gooi incident werd het huis van Justin Bieber doorzocht. Volgens TMZ vonden politieagenten meerdere drugs en aanverwante spullen. Zo stonden er in de woning 2 grote koekpotten vol wiet, lagen er meerdere flessen waar codeïne in had gezeten en 3 wietpijpen. Het gerucht dat Justin verslaafd is aan de mix van Sprite, Jolly Rancher snoepjes, promethazine en codeïne.

De politie mocht drugs niet verder onderzoeken, aangezien zij in de woning alleen op zoek waren naar bewijsmateriaal voor het ei-gooi incident. Wel werd Lil Za gearresteerd, omdat hij drugs bij zich had. De rapper werd later weer vrijgelaten.

Foto via PRPhotos