Justin Bieber uitlekken naaktfotos
Justin Bieber is bang dat er binnenkort naaktfoto’s van hem uitlekken. Hij vindt het namelijk erg leuk om naaktfoto’s van zichzelf te maken met zijn mobiele telefoon en die is nu in handen van de politie.

Disdag doorzocht de politie het huis van Justin Bieber. Tijdens deze huiszoeking namen agenten de mobiele telefoon van de zanger in beslag. Ze deden dit omdat Justin het huis van zijn buurman met eieren had bekogeld. Op de telefoon hopen ze bewijs te vinden. Tijdens de huiszoeking werd ook cocaïne aangetroffen. Hiervoor werd Rapper Lil Za, de beste vriend van Justin, gearresteerd.

Volgens TMZ is Justin Bieber nu alleen bang dat zijn naaktfoto’s en gesprekken uitlekken in de media. Door het gooien van de eieren ontstond er voor 20.000 dollar schade. Door de hoge schade wordt de zaak behandeld als een misdrijf en kan Justin een gevangenisstraf krijgen.

Foto via PRPhotos