Meisje steekt ex vriend schaar naaktfotos
Een meisje heeft haar ex-vriend met een schaar gestoken op school. Het 15-jarige meisje deed dit omdat de jongen naaktfoto’s van haar verspreide.

Een 15-jarige havo-scholiere, van de scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam, heeft vrijdagochtend een 14-jarige klasgenoot gestoken met een schaar. De jongen was haar ex-vriend en had naaktfoto’s van haar verspreid op school. Het meisje had deze eerder naar hem gestuurd.

Toen de liefde over was besloot de jongen om de naaktfoto’s te verspreiden. Het meisje was hier niet blij mee en haalde een schaar tevoorschijn en stak in op haar ex. De jongen kon op tijd wegduiken en raakte alleen lichtgewond aan zijn arm. Hierna rende het meisje weg, maar botste hierbij op de deur van het lokaal.

Leukste middelbare school van Nederland

Het meisje is vrijdagochtend aangehouden, maar maandag is ze weer vrijgelaten meldt het Algemeen Dagblad . Ze is nog wel verdacht. Het incident gebeurde op scholengemeenschap Spieringshoek, deze school werd in 2011 door Radio 538 nog uitgeroepen tot de leukste middelbare school van Nederland.

Foto via Google Maps