Justin Bieber Believe Winactie
Vandaag bestaat Meidenblog.nl 4 jaar en dit vieren wij met een Justin Bieber winactie.

Wij kunnen twee deelnemer bijmaken met een gesigneerde foto, twee bioscoopkaarten voor Justin Bieber’s Believe en een Justin Bieber zitzak. In Justin Bieber’s Believe is te zien hoe Justin uitgroeide van kindster tot één van de populairste zangers. De film bevat opnames uit zijn kinderjaren en beelden van zijn Believe tour en backstage materiaal.

Justin Bieber zitzak

Hoe kun je winnen?

Gebruik de onderstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

  • Like of deel deze post op Facebook. Ga naar deze link en druk op “Vind ik leuk” of “Delen”
  • Plaats een leuke reactie
  • retweet dit bericht

Je kunt t/m 17 januari meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, shares en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Meidenblog i.v.m. privacy.