Taylor Swift boos op Selena Gomez vanwege Justin Bieber
Dat Taylor Swift geen grote fan is van Justin Bieber is algemeen bekend. Ze zou dan ook heel boos zijn op Selena Gomez omdat zij nu weer veel tijd doorbrengt met Justin Bieber.

Volgens Showbizspy is Taylor Swift totaal niet blij met de hereniging tussen haar beste vriendin Selena Gomez en Justin Bieber. “Als Taylor erachter komt dat Selena weer zoveel tijd doorbrengt met Justin, zal ze heel kwaad worden. Haar beste vriendin heeft al die tijd gezegd dat ze nooit meer terug zal gaan naar Justin, maar dat lijkt nu een grote leugen te zijn. En dan is het vertrouwen tussen de vriendinnen helemaal weg,” laat een bron weten aan de website.

Selena Gomez Justin Bieber
Selena Gomez en Justin Bieber werden de afgelopen tijd een aantal keer op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook plaatste de zanger een foto online met daarbij de tekst: “Ik houd van de manier waarop je naar me kijkt.”

Foto’s via PRPhotos en Instagram