Miley Cyrus valt op vrouwen
Miley Cyrus valt niet alleen op mannen, maar ook op vrouwen. De zangers zou dan ook biseksueel zijn.

Volgens Life & Style Weekly heeft Miley Cyrus met meerdere vrouwen het bed gedeeld. Ze zou al een aantal keer in het openbaar een vrouw hebben gezoend. De laatste keer was vorige week tijdens de show van Britney Spears in Las Vegas.

Verschillende bronnen laat weten dat het zeker is dat Miley Cyrus ook op vrouwen valt. “Ze experimenteert met vrouwen en schept zelfs op dat ze trio’s heeft gedaan. Ze krijgt constant vrouwen over de vloer en rommelt met ze. De laatste tijd is ze meer geïnteresseerd in vrouwen dan in mannen. Ze was kapot van verdriet na de breuk met Liam Hemsworth en heeft het even gehad met mannen. Ik zou er niet raar van opkijken als er binnenkort een vrouw opstaat die zegt dat ze met Miley naar bed is geweest,” laat een insider weten.

Foto via PRPhotos