Niall Horan geopereerd knie
Het nieuwe jaar gaat voor Niall Horan straks niet al te goed van start. De One Direction zanger moet namelijk met spoed geopereerd worden aan zijn knie.

Als kind heeft Niall Horan zijn knie ontwricht en omdat hij hier de laatste tijd weer erg veel last van heeft, wordt hij volgende week in de Verenigde Staten geopereerd. “Niall heeft dit probleem al sinds zijn kinderjaren. Zijn knie is ontwricht en dit is zeer oncomfortabel. Hij heeft jarenlang fysiotherapie gehad, maar de pijn blijft. Hierdoor is een operatie de enige oplossing zodat hij straks weer helemaal fit is voor de lange One Direction tour,” laat een bron weten aan The Sun.

In totaal blijft Niall Horan 10 dagen in de kliniek in de Verenigde Staten. Zodat hij na zijn operatie ook de tijd heeft om te herstellen. Waarschijnlijk is deze ingreep ook iets te maken met de 3 maanden durende pauze van One Direction.

Foto via PRPhotos