One Direction neemt pauze
Na Justin Bieber houdt nu ook One Direction het voorlopig voor gezien. De boyband neemt namelijk even een pauze.

De afgelopen 12 maanden waren een hele drukke periode voor One Direction. De band kwam met een nieuw album Midnight Memories en de jongens stonden bijna elke avond op het odium. Na al dat harde werken willen ze nu een stapje terug doen en daarom nemen Harry, Liam, Zayn, Niall en Louis een pauze.

De jongens zijn met hun manager om tafel gaan zitten om te kijken of het mogelijk was om een pauze in te lassen. Volgens verschillende bronnen kon het verzoek van One Direction niet geweigerd worden, omdat ze zo succesvol zijn en heel veel geld binnenhalen. Het vijftal gaat het dan ook de komende 3 maanden rustig aan doen, zodat ze in april weer helemaal fris zijn voor hun tour.

Foto via PRPhotos