Miley Cyrus steekt tong uit om schaamte
Dat Miley Cyrus graag haar tong uitsteekt is je vast niet ontgaan. De zangeres heeft nu onthuld dat ze dit doet omdat ze zich schaamt.

In een tv-interview met Barbara Walters heeft Miley Cyrus toegegeven dat ze haar tong op foto’s vaak uitsteekt vanwege schaamte. “Ik schaam me wanneer mensen foto’s van me maken. Ik weet niet hoe ik moet lachen voor de camera en voel me ongemakkelijk, dus steek ik mijn tong uit, omdat ik niet weet wat ik anders zou moeten doen,” vertelt Miley.

Miley Cyrus werd gevraagd voor het interview omdat ze is gekozen tot één van de tien meest fascinerende mensen van 2013. Ze praat in het gesprek ook over haar ex-vriend Liam Hemsworth. Ze zegt dat ze het niet eerder uitmaakte omdat ze bang was om alleen te zijn.

Foto via PRPhotos