Justin Bieber neemt pauze
Justin Bieber zorgde deze week voor de nodige ophef toen hij zei dat hij wilde stoppen met zingen. Inmiddels heeft de manager van de zanger bevestigd dat Justin alleen een pauze neemt.

Deze week onthulde Justin Bieber tijdens een interview dat hij wil stoppen met zingen. Verschillende ingewijden beweerden toen al dat hij een carrièrepauze wil nemen. Scooter Braun, de manager van Justin, heeft aan Access Hollywood laten wet dat dit klopt. Maar hij zegt ook dat de zanger niet definitief stopt. “Hij heeft sinds zijn twaalfde al geen vrije tijd meer gehad. Hij wil graag vrij en tijd doorbrengen met zijn familie,” aldus Braun.

Negatief in het nieuws

Justin Bieber kwam de afgelopen tijd regelmatig negatief in het nieuws. Zo zou hij met een Braziliaanse pornoster het bed hebben gedeeld en in Rio de Janeiro een bordeel hebben bezocht. Volgens de manager van de zager is het goed dat Justin nu de tijd neemt om te kijken wat hij met de rest van zijn leven wil.

Ook zegt hij dat de incidenten die tijdens de tournee van Justin Bieber zijn voorgevallen ook aan bod komen in de film Justin Bieber’s Believe. “Ik denk dat hij de normale dingen doormaakt die tieners doormaken. Hij vecht tegen het idee dat hij normaal wil zijn en de verantwoordelijkheid die hoort bij wie hij is,” meldt Scooter Braun.

Foto via PRPhotos