Justin Bieber stopt met zingen
Justin Bieber heeft gezegd dat hij wil stoppen met zingen. De zanger is klaar met de showbizz en wil met pensioen.

Justin Bieber heeft tijdens een interview met het radiostation Power 106 in Los Angeles aangegeven dat hij wil stoppen met zingen. Hij was daar om zijn nieuwe album Journals te promoten. Het album komt volgende week uit en dit ziet Justin als de perfecte gelegenheid om met pensioen te gaan.

Volgens TMZ was de uitlating waarschijnlijk een grap en heeft Justin Bieber nog allerlei ambities. Zo krabbelde hij later in het interview terug en zegt hij dat hij nog verder wil groeien. “Ik wil groeien als artiest en stap er even uit. Ik wil dat mijn muziek volwassen wordt,” aldus Justin.

Drukke carrière

De afgelopen 2 jaar verdiende de zager ruim 108 miljoen dollar, gaf hij 180 concerten en verkocht hij meer dan 15 miljoen albums. Ook heeft de Justin Bieber’s Believe film al meer dan 100 miljoen dollar opgebracht. Kortom, Justin heeft dan ook wel even een rustpauze verdiend.

Foto via PRPhotos