Niall Horan Barbara Palvin daten
Het gerucht gaat dat er iets moois opbloeit tussen Niall Horan en Barbara Palvin. De One Direction zanger en het Victoria’s Secret model zijn druk aan het daten.

Een tijdje terug werden Niall Horan en Barbara Palvin samen gezien in de bioscoop. Zondagavond werd het stel weer gespot toen ze Marylebone One Club in Londen via de achteruitgang verlieten. Of ze hierna ook de nacht samen hebben doorgebracht is volgens de Daily Mail niet duidelijk.

Overigens is het nog maar de vraag of het echt iets wordt tussen het One Direction bandlid en het model. De moeder van Niall Horan vertelde onlangs nog in een interview dat haar zoon niet toe is aan een serieuze relatie. “Hij wil van zijn leven genieten en is niet klaar om zich te settelen,” aldus moeders.

Foto’s via PRPhotos