Harry Styles wint rechtszaak tegen fotografen
Het kan binnenkort wel eens gedaan zijn met alle paparazzi foto’s van Harry Styles. De One Direction zanger heeft namelijk een rechtszaak tegen fotografen gewonnen.

Harry Styles spande onlangs een rechtszaak tegen fotografen aan en heeft die nu gewonnen. Paparazzi fotografen moeten voortaan afstand houden, mogen hem niet meer volgen en niet meer bij zijn woning staan. Volgens zijn advocaat zag het One Direction bandlid de stap naar de rechter als zijn laatste redmiddel. Harry zou de paparazzi meerdere malen gevraagd hebben om hem met rust te laten, maar zijn verzoek werd genegeerd.

De advocaat van Harry Styles heeft laten weten dat de uitspraak alleen van toepassing is op een bepaalde manier van handelen van sommige fotografen. Hij zegt dat fans hem wel altijd mogen benaderen, meldt The Guardian. “Meneer Styles wil niet voorkomen dat fans op hem afkomen en foto’s maken. Dat doet hij nog steeds met alle liefde, zoals hij altijd heeft gedaan,” aldus de advocaat.

Foto via PRPhotos