One Direction event 18 december Amsterdam
De film One Direction: This is Us komt op 19 december uit op DVD en Blu-Ray. Om dit te vieren wordt er op 18 december een One Direction event georganiseerd in Amsterdam.

Op woensdag 18 december is er in de Magna Plaza in Amsterdam speciale voorstelling van One Direction: This is Us te zien. Het gaat om de extended versie van de film met 20 minuten nieuw beeldmateriaal. Daarnaast krijgen de eerste 1.000 bezoekers een poster van One Direction en de eerst 50 krijgen een levensgrote kartonnen standee van Zayn, Harry, Louis, Liam of Niall.

Je kunt sinds vandaag de DVD of Blu-Ray van One Direction: This is Us bestellen bij Fame. Als je dit doet, krijg je de film op 19 december binnen en ontvang je ook een kaartje voor het One Direction event in Amsterdam.

Foto via PRPhotos