Winnaressen Miss Nederland 2013
Gisteravond vond de Miss Nederland finale in Hilversum plaats. Tijdens de show werden 2 winnaressen gekroond tot Miss Nederland 2013.

13 vrouwen streden gister om de felbegeerde Miss Nederland 2013 titel. Kim Kötter en Maik de Boer presenteerden samen de missverkiezing . Na de verschillende rondes was het tijd om de winnaressen bekend te maken. De 25-jarige Tatjana Maul uit Den Haag werd Miss Nederland World 2013 en de 19-jarige Yasmin Verheijen uit Amsterdam werd gekozen tot Miss Nederland Universe 2013.

Kim Kötter liet tijdens de bikinironde al weten dat ze erg onder de indruk was van de missen. “Ik heb nog nooit zulke mooie billen en lichamen gezien,” zei de presentatrice. De 2 missen gaan ons land vertegenwoordigen bij de verkiezingen van Miss World 2014 en Miss Universe 2014.

Foto via Miss Nederland