Harry Styles One Direction Daisy Lowe daten
Naast Niall Horan heeft ook Harry Styles een nieuw liefje gevonden. De One Direction zanger is aan het daten met Daisy Lowe.

Hoewel vorige week nog het verhaal ging dat er iets moois opbloeide tussen Harry Styles en Kendall Jenner, lijkt Harry inmiddels alweer een oogje te hebben op iemand anders. Hij zou zijn hart hebben verloren aan het Britse model Daisy Lowe. Het koppel leerde elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden Kelly Osbourne en BBC presentator Nick Grimshaw. Toen ze elkaar ontmoetten schijnt het dat de vonken er vanaf vlogen.

Volgens The Sun konden Harry Styles en Daisy Lowe vorige maand niet van elkaar afblijven tijdens het verjaardagsfeest van Alexa Chung. Verder werden ze ook samen gezien bij de verjaardag van Pixie Geldof en op een feest tijdens de London Fashion Week.

Foto via PRPhotos