Taylor Swift Harry Styles One Direction jaloers maken
Taylor Swift is aan het daten met Douglas Booth, maar ze zou dit maar om één reden doen. Taylor wil Harry Styles van One Direction jaloers maken.

Taylor Swift en de Britse acteur Douglas Booth werden 2 weken gelden op de gevoelige plaat vastgelegd in een bar in Londen. De zangers zou zich expres hebben laten fotograferen om haar ex Harry Styles jaloers te maken. “Taylor zoekt normaal niet snel de media op, maar voor haar afspraakje met Douglas zocht ze een plek uit waar mensen haar zouden zien. Ze wist dat ze aandacht zou krijgen. Ze wilde Harry jaloers maken,” laat een bron weten aan Hollywood Life.

Daarnaast was Taylor Swift onlangs ook al op zoek naar een huis in Londen in de buurt waar Harry Styles woont. Toch bevalt het te betwijfelen of ze de One Direction zanger echt jaloers kan maken. Het lijkt er namelijk op dat Harry een oogje heeft op Kendall Jenner.

Foto’s via PRPhotos