Zac Efron weer aan drank
Zac Efron vindt het nog altijd erg lastig om van de drank af te blijven. Hij zou zijn kaak dan ook niet hebben gebroken door een onschuldige val, maar omdat hij te diep in het glaasje had gekeken.

Begin dit jaar zat Zac Efron in een afkickkliniek vanwege een alcoholverslaving en drugsproblemen. De acteur zou eerder deze maand een terugval hebben gehad. “Zac had een behoorlijk wilde avond achter de rug. Vervolgens is hij in beschonken status met zijn kin op een koffietafel geknald,” vertelt een bron aan Radar Online.

Zac Efron zou zich heel erg geschaamd hebben dat hij had gedronken en durfde geen ambulance te bellen. Een vriend van de acteur bracht hem naar de eerste hulp. Later liet Zac in de media weten dat hij zijn kaak had gebroken door een val in een plas water in zijn huis.

Foto via PRPhotos