Niall Horan One Direction lastig gevallen door fans
Niall Horan van One Direction vindt alle fans erg leuk, maar soms wordt hij ook een beetje gek van ze. Zo werd hij onlangs ‘s nachts lastig gevallen door zijn fans.

Niall Horan had het maandagavond even helemaal gehad met de One Direction fans. De zanger baalde er behoorlijk van dat ze ‘s nachts steeds het nummer van zijn hotelkamer bleven bellen. Via Twitter vroeg hij of ze alsjeblieft wilden ophouden. “Alsjeblieft dames, ik moet over een paar uur al weer op voor de opnames van Good Morning America. Houd op met het bellen naar mijn kamer!”

Zijn verzoek had schijnbaar alleen niet heel erg geholpen. Want de volgende morgen liet Niall Horan weten dat zijn wekker erg vroeg ging. “Ik voel me nu als een zombie. Het is tijd voor koffie!,” scheef de One Direction zanger.

Foto via PRPhotos