Selena Gomez haat Justin Bieber
Het ziet ernaar uit dat het nooit meer goed komt tussen Selena Gomez en Justin Bieber. Selena zou haar ex namelijk haten.

Selena Gomez snapt helemaal niets meer van Justin Bieber. Ze vindt het heel vervelend dat de zanger er op los feest en zich inlaat met strippers. “Ze heeft gehoord over het feestje dat hij heeft gegeven met al die strippers en dan nog het prostitutie-incident in Brazilië. Ze haat de man die hij is geworden,” laat een bron weten aan HollywoodLife.

Volgens de insider gedroeg Justin Bieber zich heel anders toen hij nog een relatie had met Selena Gomez. “Hij doet heel stoer voor zijn vrienden, maar hij is terechtgekomen in een neerwaartse spiraal en dat vindt Selena heel naar om te zien. Ze denkt dat hij een tijdbom is die op springen staat. Ze zag het aankomen en ze is dan ook blij dat ze geen relatie meer met hem heeft. Maar ze vindt het ook zielig voor hem.”

Foto’s via PRPhotos