Taylor Swift huis naast Harry Styles One Direction
Taylor Swift is op zoek naar een stulpje in Londen. De zangers zou haar oog hebben laten vallen op een huis naast Harry Styles van One Direction!

Afgelopen vrijdag heeft Taylor Swift verschillende huizen bekeken in Regent’s Park in Londen. De zangers is ze dol op Londen en wil regelmatig voor lagere tijd in de stad blijven. Er is alleen wel een probleempje met de huizen, deze liggen allemaal in de buurt waar haar ex Harry Styles woont. “Als Taylor één van de appartementen zou kopen, loopt ze Harry vrijwel zeker een keer tegen het lijf. Het is daarom verrassend dat ze dit doet,” vertelt een bron aan de Mirror.

Taylor Swift en Harry Styles hadden een korte relatie die begin dit jaar eindigde. Het stel ging niet echt als vrienden uit elkaar. Zo was Taylor afgelopen augustus tijdens de MTV Video Music Awards ook niet heel blij om Harry te zien. Toen hij samen met zijn One Direction collega’s op het podium stond zei ze immers niet voor niets: “Shut the fuck up.”

Foto’s via PRPhotos