Victorias Secret show 2013
Woensdagavond was het dan zover, de Victoria’s Secret show 2013. Het spektakel stond zoals altijd in het teken van sexy lingerie, prachtige modellen en beroemde artiesten.

De Victoria’s Secret show 2013 werd gehouden in New York. Voor de spectaculaire show werd maar liefst 12 miljoen dollar uitgetrokken. Modellen als Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Behati Prinsloo en natuurlijk onze eigen Doutzen Kroes liepen gehuld in mooie niemendalletjes en met vleugels over de catwalk.

De Victoria’s Secret show was verdeeld in 4 thema’s genaamd British Invasion, Ship Wrecked, Birds of Paradise en Snow Angels. Model Candice Swanepoel had ditmaal de eer om de Fantasy Bra, die bezet is met edelstenen en een waarde van 10 miljoen dollar heeft, te showen. Daarnaast zorgden Taylor Swift, Neon Jungle en Fall Out Boy voor de nodige muziek.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46280″]

Foto’s via PRPhotos