Kristen Stewart Robert Pattinson trouwen
Het lijkt erop dat de knipperlichtrelatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson weer serieuzere vormen gaat aannemen. Het stel zou namelijk willen gaan trouwen.

Kristen Stewart en Robert Pattinson hadden onlangs een date in Palm Springs in Californië. Tijdens hun afspraakje heeft het stel uitgebreid gepraat over hun toekomst. De twee willen met elkaar trouwen en zouden besproken hebben hoe hun huwelijksdag eruit moet komen te zien. “Ze kunnen nou eenmaal niet zonder elkaar. Het is dus logisch dat ze over de mogelijkheid van een huwelijk hebben gesproken,” laat een vriend van het koppel weten aan Life & Style.

Toch zijn heel veel vrienden van Robert Pattinson zich doodgeschrokken dat hij wil trouwen met Kristen Stewart, die hem ongeveer een jaar gelden bedroog met regisseur Rupert Sanders. “Robert is verslaafd aan Kristen, ook al weet hij maar al te goed dat zij niet goed voor hem is,” aldus de bron.

Foto via PRPhotos