Miley Cyrus joint MTV EMA
Miley Cyrus heeft weer voor een relletje gezorgd. Ditmaal rookte ze een joint tijdens de uitreiking van de MTV EMA 2013.

Hoewel het optreden van Miley Cyrus op de MTV EMA 2013 rustig was in verhouding met haar show tijdens de MTV Video Music Awards, zorgde ze toch even voor wat commotie. Toen Miley de award voor Best Video voor haar nummer Wrecking Ball in ontvangst mocht nemen stak ze een joint op. Natuurlijk kijken wij hier niet echt van op, de meeste toeristen komen immers naar Amsterdam voor een joint, maar in veel andere landen ligt dit toch iets gevoeliger.

Overigens in Miley Cyrus niet de eerste zangeres die een joint opsteekt tijdens een optreden in Nederland. Lady Gaga deed tijdens haar concert in september 2012 precies hetzelfde. Miley zou dan ook wel gedacht hebben: ‘Beter goed gejat dan slecht verzonnen!’

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46238″]