Union J wil One Direction verslaan
De jongens van Union J hebben een nieuw doel in hun leven. De boyband wil One Direction gaan verslaan.

Union J heeft toegegeven dat ze One Direction heel graag willen verslaan. Het maakt Jaymi, Josh, JJ en George niet uit waarmee als ze maar kunnen zeggen dat ze Louis, Niall, Harry, Zayn en Liam met iets hebben verslaan. “We willen ze graag op een dag verslaan. Al gaat het maar om tafeltennis. Natuurlijk willen we ze liever muzikaal verslaan, maar als het moet is een saaie sport zoals jeu de boules ook goed. Het zou een geweldig gevoel zijn om hun gewoon te verslaan,” vertelt Josh aan de Daily Mail.

Kortom, One Direction is gewaarschuwd! Ik vermoed alleen dat Union J ze muzikaal gezien niet zo snel gaat verslaan, maar op het sportveld zou goed kunnen. Niall liet immers eerder al zien dat hij niet zo goed met een bal uit de voeten kan. De zanger gooide namelijk zelf een bal in zijn eigen gezicht.

Foto via PRPhotos