Abercrombie Fitch grote maten
Hoewel Abercrombie & Fitch eerst alleen kleding wilde verkopen aan slanke mensen, is het bedrijf nu toch van gedachte veranderd. Het merk gaat dan ook binnenkort grote maten verkopen.

Mike Jeffries, de CEO van Abercrombie & Fitch, liet ooit weten dat hij dikke mensen liever niet ziet in de Abercrombie & Fitch winkels. Volgens hem mochten mooie en dunne klanten niet gezien worden in dezelfde kleding als lelijke en dikke mensen. Hij vond dan ook dat dikke mensen het merk een slecht imago bezorgden. Deze uitspraken leverden veel kritiek op, waarna vooral Amerikaanse jongeren het merk links lieten liggen. Hierdoor daalde de verkoopcijfers flink.

In een poging om de verkoopcijfers en het imago van Abercrombie & Fitch te verbeteren heeft het merk bekendgemaakt toch grote maten te gaan verkopen. Het bedrijf heeft laten weten dat vanaf volgend jaar lente kleding groter dan maat L ook verkrijgbaar is. Daarnaast komen ze rond september met een nieuwe accessoirelijn en schoenencollectie.