Harry Styles van One Direction zoent Louis Tomlinson
Harry Styles is betrapt terwijl hij aan het zoenen was met Louis Tomlinson! In de onderstaande video kun je zien hoe de One Direction zanger reageert op dit nieuws.

Onlangs werden Harry Styles, Liam Payne en Niall Horan stevig aan de tand gevold door de Australische Samantha Armytage. Tijdens het interview komt de presentatrice met een rodelblad op de proppen waarin foto’s staan van Harry Styles die zoent met One Direction collega Louis Tomlinson. Harry is even met stomheid geslagen, maar Liam redt hem meteen door uit te legen dat het gephotoshopt is.

Fans verspreiden al lager geruchten dat er een bromance gaande is tussen Harry Styles en Louis Tomlinson. De zangers zijn hier natuurlijk niet blij mee. Zo liet Louis al eerder weten dat hij en Harry beste vrienden zijn, maar dat ze door de geruchten in het openbaar nu anders met elkaar omgaan.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”46127″]

Foto’s via PRPhotos