Niall Horan One Direction Katy Perry trouwen
Niall Horan en Katy Perry gaan trouwen! De zangers heeft eindelijk ja gezegd tegen het huwelijksaanzoek van de One Direction zanger.

Niall Horan vroeg Katy Perry onlangs via Twitter ten huwelijk. “Ik hou van je Katy Perry. Ps. Wil je met me trouwen?,” schreef hij. Katy kon het bijzondere aanzoek wel waarderen en zei ja toen ze Niall in Japan tegenkwam. “Ze zei ja! Het gaat gebeuren! Haha!,” twitterde hij na de ontmoeting.

Niall Horan One Direction Katy Perry

De One Direction zanger was in ieder geval erg blij met het antwoord van Katy Perry. Hij plaatste namelijk niet veel later een foto met de tekst: “Ik, mijn getuigen en mijn lieve vrouw, hahahaha!” Wanneer de grote dag gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Daarnaast heeft John Mayer, de vriend van Katy, ook nog niet gereageerd op de trouwplannen van zijn vriendin.

Foto’s via Instagram