Justin Bieber bordeel
Justin Bieber heeft weer eens iets stouts gedaan. Ditmaal is de zanger betrapt toen hij een bezoekje bracht aan een bordeel.

Toen Justin Bieber in Rio de Janeiro was heeft hij het Centauros bordeel bezocht. Na ongeveer 3 uur had de zanger het wel gezien en werd door zijn bodyguards de tent uitgeloosd. Hoewel hij werd afgeschermd door dekens konden een aantal fotografen hem toch herkennen aan zijn getatoeëerde pols.

Volgens Page Six verliet Justin Bieber het bordeel niet alleen. 2 dames werden met een auto naar zijn hotel gebracht. Enkele uren later besloot Justin om dat hotel te verlaten omdat zijn veiligheid niet meer gegarandeerd zou kunnen worden door alle fans die voor het hotel stonden. Verschillende bronnen beweren echter dat de zanger het hotel moest verlaten omdat hij te wild gefeest had en daarbij andere gasten lastig viel.

Foto via PRPhotos