One Direction en Justin Bieber
De 10 finalisten van de MTV EMA Best Worldwide Act zijn bekend. One Direction en Justin Bieber strijden samen met 8 andere kanshebbers om deze prijs.

One Direction en Justin Bieber strijden op 10 november om de MTV EMA Best Worldwide Act. De boyband kreeg de meeste stemmen van alle Noord-Europese acts en Justin Bieber in Noord-Amerika. Ze nemen het op tegen Marco Mengoni voor Zuid-Europa, Lena voor Centraal-Europa, Bednarek voor Oost-Europa, Cody Simpson voor Australië en Nieuw-Zeeland, Fresno voor Latijns-Amerika, Ahmed Soultan voor Afrika, India en het Midden-Oosten, EXO voor Japan en Korea en Chris Lee voor China, Hong Kong, Zuidoost-Azië en Taiwan.

De MTV EMA 2013 worden zondag 10 november uitgereikt in de Ziggo Dome in Amsterdam. Alle nominaties voor de awardshow kun je hier bekijken.

Foto’s via PRPhotos

Leave a comment