One Direction en Justin Bieber
De 10 finalisten van de MTV EMA Best Worldwide Act zijn bekend. One Direction en Justin Bieber strijden samen met 8 andere kanshebbers om deze prijs.

One Direction en Justin Bieber strijden op 10 november om de MTV EMA Best Worldwide Act. De boyband kreeg de meeste stemmen van alle Noord-Europese acts en Justin Bieber in Noord-Amerika. Ze nemen het op tegen Marco Mengoni voor Zuid-Europa, Lena voor Centraal-Europa, Bednarek voor Oost-Europa, Cody Simpson voor Australië en Nieuw-Zeeland, Fresno voor Latijns-Amerika, Ahmed Soultan voor Afrika, India en het Midden-Oosten, EXO voor Japan en Korea en Chris Lee voor China, Hong Kong, Zuidoost-Azië en Taiwan.

De MTV EMA 2013 worden zondag 10 november uitgereikt in de Ziggo Dome in Amsterdam. Alle nominaties voor de awardshow kun je hier bekijken.

Foto’s via PRPhotos