Miley Cyrus Halloween outfit 2013
Miley Cyrus vindt het heerlijk om zo schaars mogelijk gekleed de deur uit te gaan. Voor Halloween 2013 koos ze dan ook voor een outfit met heel weinig stof.

Tijdens Halloween 2013 hulde Miley Cyrus zich in de outfit die Lil’ Kim droeg bij de MTV Video Music Awards in 1999. Het kostuum bestaat uit een paarse catsuit met één mouw, waardoor een borst ontbloot wordt. Om de look af te maken koos de zangers voor een tepelsticker en een paarse pruik.

Ook wist Miley Cyrus haar assistent Cheyne Thomas zo ver te krijgen om als Miley te gaan. Cheyne droeg de outfit die de zangers aanhad tijdens haar beruchte optreden op de MTV Video Music Awards 2013. Om nog meer op zijn baas te lijken had hij een schuimrubberen hand en stak hij zijn tong uit zijn mond.

Foto’s via Twitter