Student ontmaagden studiepunten
Een student uit Londen heeft een wel hele aparte manier bedacht om zijn studiepunten binnen te halen. Clayton Pettet wil zich voor zijn opleiding laten ontmaagden in een galerie onder het oog van een publiek.

De 19-jarige Clayton Pettet studeert aan Londense kunstacademie Saint Martins. Voor zijn opleiding heeft hij het project Art School Stole My Virginity bedacht. Het is de bedoeling dat de 19-jarige homoseksuele jongen op 25 januari in een galerie wordt ontmaagd door een vriend van hem. Clayton verwacht dat hier ongeveer 50 tot 100 mensen bij aanwezig zullen zijn.

De student hoopt met dit project een goed cijfer te krijgen en de bijbehorende studiepunten. “Het hele idee achter performance art is, dat je het maar 1 keer kunt opvoeren. Dit is dan ook echt het ultieme optreden dat je maar 1 keer in je leven kunt doen,” laat Clayton Pettet weten aan de Huffington Post.