Nieuwe namen MTV EMA
Eerder werd al bekend gemaakt dat Katy Perry, Miley Cyrus en The Killers optreden tijdens de MTV EMA en dat zangeres Ariana Grande backstage ons op de hoogte houdt van alle nieuwtjes. Vandaag maakt MTV echter meer namen bekend van artiesten en presenters die optreden of een award uitreiken.

Tijdens de MTV EMA op 10 november in Amsterdam zullen ook de Blurred Lines zanger Robin Thicke, rapper Snoop Dogg, de Nederlandse DJ Afrojack en de band Imagine Dragons optreden. MTV zorgt ervoor dat de EMA’s een Nederlands tintje krijgt door Carice van Houten te strikken als een van de presenters voor een award. Naast Carice zijn ook Australisch model Iggy Azalea, zangeres Ellie Goulding en acteur Colton Haynes presenters voor verschillende awards.

Afrojack en Snoop Dogg team-up

Snoop Dogg die al een grote bekende is van de MTV EMA en er zelfs al twee op zijn naam heeft staan zal samen met Afrojack tijdens het grote event optreden in de Melkweg. Naast de mainstage in de Ziggo Dome zelf is er een tweede podium in de Melkweg waar ook optredens verzorgd gaan worden. Afrojack heeft het goed voor elkaar want naast twee keer genomineerd te zijn voor een EMA is hij ook nog met zijn single The Spark het officiële themanummer van de awardshow.

De MTV EMA 2013 is op 10 november live te zien om 21.00 uur bij MTV. Aan de namen zal het in ieder geval niet liggen, maar dat de awardshow een succes zal worden dat is vrijwel zeker.