Kim Kardashian Kanye West verloofd
Kim Kardashian en Kanye West zijn verloofd! De rapper heeft zijn vriendin op haar verjaardag ten huwelijk gevraagd.

Op de 33ste verjaardag van Kim Kardashian is Kanye West op zijn knieën gegaan. Hiervoor huurde hij het honkbalstadion van de San Francisco Giantsop af. In het bijzijn van vrienden en familie en met een diamanten ring van 15 karaat stelde Kanye de grote vraag. Waarop Kim vervolgens volmondig ja zou hebben gezegd.

Kris Jenner, de moeder van Kim Kardashian, heeft tegenover E!News bevestigd dat haar dochter en Kanye West inderdaad gaan trouwen. Na de geboorte van hun dochtertje ging ook al het gerucht dat het stel ging touwen. Wanneer de grote dag plaatsvindt, is nog niet bekend. Gelukkig voor Kanye heeft Kim, die al 2 huwelijken achter de rug heeft, de nodige ervaring als het gaat om het plannen van een bruiloft.

Foto via PRPhotos