Harry Styles Rosie Huntington-Whiteley
Hoewel Harry Styles onlangs nog gelinkt werd aan Cara Delevingne, lijk de One Direction zanger alweer iemand anders op het oog te hebben. Hij zou volgens de laatste geruchten wel iets zien in Rosie Huntington-Whiteley.

Harry Styles had eerder dit jaar een fotoshoot met model Rosie Huntington-Whiteley. Het lid van One Direction liet toen al doorschemeren dat hij erg onder de indruk van haar was. Nu doet hij daar nog een schepje boven op. Als hem wordt gevraagd welke vrouw zijn ideaal is, afgezien van zijn moeder, zus of vriendin, zegt hij: Rosie Huntington-Whiteley.

Er is alleen één probleempje voor Harry. Rosie is op dit moment nog bezet. Of het model de zanger ook wel ziet zitten is niet bekend. Maar volgens de Mirror is de relatie tussen Rosie en haar verloofde Jason Statham de laatste tijd niet meer zo goed.

Foto’s via PRPhotos