Britney Spears dunner in Work Bitch
In haar videoclip Work Bitch ziet Britney Spears er geweldig uit. Maar nu blijkt dat de zangeres bewerkt is om er zo dunner uit te zien.

In videoclip Work Bitch huppelt Britney Spears rond en showt ze haar strakke en afgetrainde lichaam. Britney is in werkelijkheid alleen veel steviger dan in de clip. De editors hebben dan ook flink gesleuteld aan haar lijf. Zo zijn er bij haar buik en benen centimeters weggehaald.

Britney Spears dunner Work Bitch

Overigens is dit niet de eerste keer dat Britney Spears zwaar gephotoshopt wordt. Zo werd ze voor de cover van de Franse Marie Claire ook grondig aangepakt. Hoewel de zangers in werkelijkheid misschien niet zo dun is als in de videoclip, doet ze er wel alles aan om in vorm te blijven. Voor haar nieuwe shows in Las Vegas schijnt ze 5 uur per dag te trainen in de sportschool.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45810″]