One Direction Winkel Utrecht
Gister is de One Direction winkel in Utrecht geopend. Hoewel de bandleden er zelf niet bij waren, stonden er ’s ochtends vroeg al honderden fans in de rij voor de 1D World pop-up store.

Na Amerika, Australië, Azië en verschillende Europese Landen is er nu eindelijk een One Direction winkel in Nederland. De 1D World pop-up store opende zaterdag om iets na 10.00 uur de deuren in het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Dit gebeurde natuurlijk onder het oog van heel veel zingende, gillende en rennende meiden.

In de One Direction winkel kun je kartonnen look-a-likes van Liam, Niall, Harry, Zayn en Louis kopen. Verder worden er ook T-shirts, armbanden en anders accessoires verkocht. Op een speciale muur kun je ook berichtjes achterlaten voor One Direction en aan de andere kant van de winkel kun je een virtuele foto maken met de bandleden en 1D karaoke zingen.

De 1D World pop-up store in Utrecht blijft tot en met zondag 27 oktober geopend.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”45792″]

Foto via Facebook One Direction