Kaartjes MTV EMA
Dit jaar vindt de MTV EMA plaatst in Amsterdam. Voor het eerst in 5 jaar is het voor iedereen mogelijk om kaartjes te kopen voor de awardshow.

Zondag 10 november wordt in de Ziggo Dome in Amsterdam de MTV EMA 2013 gehouden. Omdat heel veel fans hierbij wilden zijn heeft de organisatie besloten om kaarten te gaan verkopen. “Sinds de allereerste aankondiging dat de muziekawardshow naar Nederland komt is er een stormvloed ontstaan in de vraag om tickets,” laat MTV weten.

De kaartverkoop van de MTV EMA verloopt via een ballotsysteem. Dit houdt in dat de kaarten verkocht worden aan de hand van een inschrijvingssysteem. Deze is vanaf vandaag geopend. De kaartjes voor de show kosten 95 euro of 65 euro.

Nominaties MTV EMA 2013

Een tijdje terug heeft MTV de nominaties voor de EMA 2013 bekend gemaakt. Justin Timberlake en Macklemore & Ryan Lewis zijn allemaal 5 keer genomineerd. Verder maken ook Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus en Afrojack kans op een award.