Miley Cyrus nieuwe vriend
Het gerucht gaat dat Miley Cyrus een nieuwe vriend heeft. Ze zou haar oog hebben laten vallen op Theo Wenner.

Niet Mike Will Made It, maar Theo Wenner zou de nieuwe vriend van Miley Cyrus zijn. Afgelopen weekend werd er in New York een feest gegeven voor Miley. “Miley zat op het feestje de hele tijd te sms’en met Theo. Rond 3 uur ‘s nachts ging ze na een sms van hem ineens weg, haar vrienden achterlatend,” laat een bron weten aan RadarOnline.

Hierna zou Miley Cyrus met haar bodyguard door de stad zijn gereden, terwijl ze achtervolgd werden door fotografen. Door een 2de auto te gebruiken lukte het om de paparazzi kwijt te raken. Miley zou vervolgens de rest van de nacht hebben doorgebracht met Theo Wenner.

Naaktfotoshoot

Miley Cyrus leerde Theo Wenner kennen door een fotoshoot van het blad Rolling Stone. De vader van Theo is de eigenaar van het magazine. Theo, die de ex is van actrice Liv Tyler, werkt als fotograaf en mocht Miley naakt fotograferen voor de cover van het blad.

Foto via PRPhotos