dromen Technische Universiteit Eindhoven
Dromen hebben we allemaal en de Technische Universiteit Eindhoven gelooft in mensen met dromen. Zo droomt Stéphanie van kleding die zich aanpast aan het weer.

Door haar studie Scheikundige Technologie op de Technische Universiteit Eindhoven kwam Stéphanie erachter dat techniek heel maatschappelijk is. “Mijn afstudeerproject is Smart Textiles: kleding die zich aanpast aan het weer. Door een coating van vloeibare kristallen reageert kleding op licht, temperatuur en luchtvochtigheid. Stel dat je binnen bent bij de airco en buiten is het erg warm. Als je dan van binnen naar buiten loopt dan kan je kleding bijvoorbeeld opkrullen,” vertelt de studente over haar droom.

Maak jouw dromen waar en meld je aan voor de open dagen

Elke innovatie begint met een droom. Op het Bachelor College van de Technische Universiteit Eindhoven kun je zelf je studie samenstellen op basis van je interessegebieden en ambities. Je kunt kiezen voor een combinatie tussen technische en niet-technische vakken. Kortom, je leert wat jij wilt weten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Technische Universiteit Eindhoven? Bezoek dan de open dagen op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2013. Klik hier om je aan te melden.

Advertorial


Advertisement