Halfzus Lindsay Lohan ombouwen tot Lindsay Lohan
Toen Ashley Horn er een tijdje gelden achterkwam dat ze de halfzus is van Lindsay Lohan kon ze haar geluk niet op. De 18-jarige besloot dan ook gelijk om zich om te laten bouwen tot Lindsay Lohan.

Ashley Horn is de biologische dochter van Michael Lohan, de vader van Lindsay Lohan. Het meisje werd geboren uit een affaire die Michael had en zij is dus de halfzus van Lindsay. Toen het meisje dit ontdekte, stapte ze direct naar de plastische chirurg. Die bouwde haar voor 25.000 dollar om tot haar grote zus.

Ashley Horn Lindsay Lohan

Hoewel Ashley zegt dat ze qua gedrag niet op Lindsay lijkt en geen contact met de Lohans wil. Is ze wel erg blij met het resultaat. “Ik heb mijn neus laten doen, mijn wangen en kaaklijn later verfijnen en vet in mijn kin en wangen laten spuiten. Mijn doel was om op Lindsay te lijken toen ze op haar best was, toen ze 18, 19 jaar was,” laat ze aan inTouch weten.

Kortom, er lopen nu 2 Lindsay Lohans rond op deze aardkloot. Maar toch moet Ashley er nog even aan toevoegen dat zij knapper is dan haar halfzus en dat ze er geen probleem mee heeft om dit te laten weten.

Foto via PRPhotos